Grunnkurs – nesearbeide

Nesearbeide er både spennende og inspirerende og passer for alle typer hunder. Det bygger og styrker kontakten mellom hund og fører og er en god måte å holde hunden i form både fysisk og mentalt.  Plass til 6 Ekvipasjer m/hund  Pris m/hund: kr 1250,- for medlemmer. Ikke medlemmer kr. 1650,-  Første kurskveld er uten hund og varer fra 18 - 19.30 Dag 2 og 3 varer fra 10-16 og er med hund.  Instruktør på kurset: Grete Brevig   Kursavgift betales til konto 0533 05 45145 innen første kurskveld.  Påmelding sendes på mail til grbrev@gmail.com og er bindende da vi har få plasser. Mailen skal inneholde hundens navn, rase, alder og hva dere har holdt på med.  Skulle det bli stor interesse for kursene setter vi opp flere kurs.

Grunnkurs – nesearbeide

Plass til 6 Ekvipasjer m/hund
Pris m/hund: kr 1250,- for medlemmer. Ikke medlemmer kr. 1650,-

Første kurskveld er uten hund og varer fra 18 – 19.30
Dag 2 og 3 varer fra 10-16 og er med hund.

Instruktør på kurset: Grete Brevig

Kursavgift betales til konto 0533 05 45145 innen første kurskveld.
Mailen skal inneholde hundens navn, rase, alder og hva dere har holdt på med.
Skulle det bli stor interesse for kursene setter vi opp flere kurs.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.