Author Archives: Natalie Kløverød

Stevne i rallylydighet

I helga avholdt klubben stevne i Rallylydighet, med 80 ekvipasjer påmeldt, fordelt i alle RL-klassene. 🙂 På tross av dårlig vær ble det ei herlig helg med mye liv på klubben. Både dugnadsfolk og deltakere holdt på det gode humøret … Continue reading

Miljøtrening 6. juni

Kjempebra oppmøte på miljøtreninga i går, på tross av dårlig værvarsel! Vi slapp billig unna, med bare noen få dråper i løpet av treninga. 🙂 Takk for en hyggelig kveld!

Startlister rallylydighetsstevnet

RL-stevnet nærmer seg med stormskritt! 🙂 Startlister er nå lagt ut, se facebookarrangementet for stevnet. Vi gleder oss!

Vårdugnad i klubben

Møt opp og hjelp til på vårdugnad i klubben vår! 🙂 Nå skal banene gjøres klare, og uteområdene ordnes, til utesesongens stevner og treninger. Lørdag 1. april og søndag 2. april, fra klokka 10:00. Mer info, og full invitasjon her. … Continue reading

Konkurranselederkurs LP

Fredrikstad og Omegn Brukshundklubb og NSchK avd. Fredrikstad ønsker velkommen til konkurranselederkurs lørdag 25 og søndag 26 mars 2017. Mer informasjon her. Facebookarrangement her.

Kurs i Spesialsøk / Nesearbeide, nivå 2

Fredrikstad og Omegn Brukshundklubb ønsker velkommen til et helgekurs til spesialsøk / nesearbeid, den 24. til 26. mars 2017. Mer informasjon her. Facebookarrangement her.

Kurs i Spesialsøk/ Nesearbeide

Fredrikstad og Omegn Brukshundklubb ønsker velkommen til et helge-introkurs til spesialsøk / nesearbeid, den 3. til 5. mars 2017. 🙂 Mer informasjon her. Facebookarrangement her.

Referat fra styremøtet 6. februar 2017

Referat fra styremøte FOBHK 06.02.17

Ingen miljøtrening 14. februar 2017

Miljøtreninga uteblir den 14. februar 2017 fordi det avholdes årsmøte på klubben. Alle medlemmer er velkommen til møtet, klokka 18:00. 🙂

Rallylydighetsstevne 10.06.2017 – 11.06.2017

Fredrikstad og Omegn Brukshundklubb ønsker dere velkommen til rallylydighetsstevne på Evenrød 10. og 11.juni 2017 🙂 For mer informasjon, klikk her. Stevnet har også eget Facebookarrangement.